AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada odun görmek

Kahve falında sobada odun görmek

Kahve falında sobada odun görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında sobada odun gördüyseniz:

  • Değişik şeyler deneyebilir, değişik yerlere gidebilir, değişik işlerle uğraşabilir veya icatlarınızla göz doldurabilirsiniz.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında sobada yanan odun görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında sobada odun yandığını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işaret eder.

Kahve falında sobanın içinde odun görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında sobaya odun atmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun sobası yakmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında sobada odun yakmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir