AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates pişirmek

Kahve falında patates pişirmek

Kahve falında patates pişirmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayatının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patates pişirmek gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Kahve falında patates yemeği pişirmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında patates pişirdiğini görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patates pişirmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ateşte patates pişirmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında sobada patates pişirmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında etli patates yemeği pişirmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırında patates pişirmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası patates yemek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir