AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun sobası yakmak

Kahve falında odun sobası yakmak

Kahve falında odun sobası yakmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hayattan daha zevk alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında odun sobası yakmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında odun sobası yakmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobada odun yakmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odunla soba yakmak herkesin yardımına koşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında sobaya odun atmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sobalık odun kesmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sobaya odun koymak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Kahve falında sobada yanan odun görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir