AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba karası görmek

Kahve falında soba karası görmek

Kahve falında soba karası görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına inanılır.

Kahve falında soba karası gördüyseniz:

  • Neyi iyi yaptığınızın farkına varmanız yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında soba karası görmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurulmuş soba görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kuzine sobası görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde soba yakmak ele geçen kazancın azalacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sobada köz görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işarettir.

Kahve falında doğalgaz sobası görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soba söndürmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında soba borusu takmak çok güzel çalışmalar yapacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir