AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobada köz görmek

Kahve falında sobada köz görmek

Kahve falında sobada köz görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobada köz gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sobada köz görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında közlenmiş yeşil biber yemek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında köz yemek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında közde mısır pişirmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı köz biber görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Kahve falında köz ve ateş görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında közde pişirmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş köz görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir