AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş soba görmek

Kahve falında ateş soba görmek

Kahve falında ateş soba görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, moralinin düzeleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş soba gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında sobadan ateş almak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret eder.

Kahve falında sobada kor ateş görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında soba ateşi görmek başının belaya girmeyeceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soba ve ateş görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş soba görmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında soba içinde ateş görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir