AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobanın içinde ateş görmek

Kahve falında sobanın içinde ateş görmek

Kahve falında sobanın içinde ateş görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sobanın içinde ateş gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında soba içinde ateş görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine yorulur.

Kahve falında sobanın içinde ateş görmek zorluklarla boğuşulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş soba görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada ateş görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında sobada ateş söndürmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret eder.

Kahve falında sobadan ateş çıktığını görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir