AnaSayfa / Genel / Kahve falında smokin giymek

Kahve falında smokin giymek

Kahve falında smokin giymek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kazancını arttıracağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında smokin giymek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında smokin giymek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz smokin görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında smokin görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında smokinli erkek görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı giydiğini görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, gitmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ten rengi çorap giymek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bot giydiğini görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir