AnaSayfa / Genel / Kahve falında smokinli erkek görmek

Kahve falında smokinli erkek görmek

Kahve falında smokinli erkek görmek tartışmaların sonlandırılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında smokinli erkek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler.

Kahve falında smokinli erkek görmek sözünde duracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında smokin görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz smokin görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında smokin giymek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle selamlaşmak mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzunda uyumak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında beşiz erkek görmek ticaretinin de bozulmayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir