AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı giydiğini görmek

Kahve falında kırmızı giydiğini görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Kahve falında kırmızı gelinlik giydiğini görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı külot giymek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı jartiyer giymek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında topuklu kırmızı ayakkabı giymek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek rızkın gittikçe azalacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı bayan elbisesi giymek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz giymek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir