AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini siyah gelinlikle görmek

Kahve falında kendini siyah gelinlikle görmek

Kahve falında kendini siyah gelinlikle görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, mutluluk bulacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini siyah gelinlikle gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını siyah gelinlikle görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah gelinlikli gelin görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah gelinlik giyen birini görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah gelinlikli birini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah gelinlik giymiş birini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir