AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayran almak

Kahve falında ayran almak

Kahve falında ayran almak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ayran almak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Kahve falında ayran ikram etmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden ayran içmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, insan sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt ayran görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk ayran görmek verilen sözlerin tutulacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine ayran vermek yol göstereceğine ve şifa olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına işaret eder.

Kahve falında simit ayran görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ayran almak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaşıkla ayran içmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir