AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine ayran vermek

Kahve falında ölmüş birine ayran vermek

Kahve falında ölmüş birine ayran vermek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, zorlukların aşılacağına, saygısını toplayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, işlerin artacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine ayran vermek gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ayranla abdest almak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayran yaptığını görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalettir.

Kahve falında çok ayran içmek doğru işler yapacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu ayran içmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çalkalamak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken ayran içmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet eder.

Kahve falında ayran dökülmesi görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir