AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah toz görmek

Kahve falında siyah toz görmek

Kahve falında siyah toz görmek zor bir işe girileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına yorulur.

Kahve falında siyah toz gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bilgiler planlarınızı değiştirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında siyah toz görmek eğitimlerinin iyi olacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalettir.

Kahve falında evinin tozlandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tozlu elbise görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında toz toplamak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında halıda toz görmek rahat edileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına işarettir.

Kahve falında kabartma tozu görmek asosyal bir insan haline geleceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir