AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tozlandığını görmek

Kahve falında evinin tozlandığını görmek

Kahve falında evinin tozlandığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ne yapacağını şaşıracağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında evinin tozlandığını gördüyseniz:

  • Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirebilmek için gereken gayreti sarfetmelisiniz.

Kahve falında evin tozunu süpürmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında evin içini tozlu görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini tozlu görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin tozlu olduğunu görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin tozunu almak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde toz görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde toz görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tozlandığını görmek işleri yoluna sokacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir