AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kazmak

Kahve falında toprak kazmak

Kahve falında toprak kazmak sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kazmak gördüyseniz:

  • Devam eden bazı münazaraların rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kırmızı toprak kazmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin toprak kazdığını görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında evde toprak kazmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş toprak kazmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalet eder.

Kahve falında keserle toprak kazmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında siyah toprak kazmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında sarı toprak kazmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağı kazdığını görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir