AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tilki görmek

Kahve falında siyah tilki görmek

Kahve falında siyah tilki görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah tilki gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında siyah tilki görmek evini ve ailesini unutacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında tilki derisi görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Kahve falında hamile tilki görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tilki sevmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında tilki beslemek durumunuzun iyileşeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir