AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah terlik görmek

Kahve falında siyah terlik görmek

Kahve falında siyah terlik görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah terlik gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah terlik giymek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ev terliği görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah terlik vermek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında siyah terlik almak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah deri terlik görmek barış ve sevgi içinde olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir