AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah terlik almak

Kahve falında siyah terlik almak

Kahve falında siyah terlik almak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah terlik almak gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah ev terliği görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında siyah deri terlik görmek her daim Allah yolunda olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek para kazanmaya başlayacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalettir.

Kahve falında siyah terlik vermek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında siyah terlik görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kazancının günbegün artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir