AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı yüzük almak

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak atılan adımların boşa gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah taşlı altın yüzük görmek temize çıkacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yüzük taşı görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek işlerinin günden güne azalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir