AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek

Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek

Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek güven kaybına uğrayacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzük taşı görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak gelişeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah taşlı altın yüzük görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Kahve falında iki tane tek taş yüzük görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir