AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yüzük taşı görmek

Kahve falında siyah yüzük taşı görmek

Kahve falında siyah yüzük taşı görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yüzük taşı gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Kahve falında siyah taşlı yüzük almak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında siyah taşlı altın yüzük görmek ailesi ile mutlu olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah taşlı yüzük görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tek taş yüzük görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yüzük taşı görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşlarının düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir