AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobayla ısınmak

Kahve falında sobayla ısınmak

Kahve falında sobayla ısınmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobayla ısınmak gördüyseniz:

  • Biraz anlayışlı olmak ya da romantik planlar yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir ya da ihmal edilmişlik hissini ortadan kaldırabilir.

Kahve falında sobanın yanında ısınmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında soba ısınmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobadan ısınmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sobayla ısınmak çok büyük zararlar edileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sobada ısınmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz suyunun ısındığını görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, ekmek bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında havaların ısındığını görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına yorulur.

Kahve falında ateşle ısınmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir