AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara yemek

Kahve falında sigara yemek

Kahve falında sigara yemek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hastaysa şifa bulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara yemek gördüyseniz:

  • Gönüllü yardımlarınız ileride size de, yeni iş alanlarının veya iş birliklerinin yolunu açabilir.

Kahve falında sigara yemek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında sigara izmariti yemek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işarettir.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına sigara almak yürek yakan biri haline geleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara izmariti temizlemek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birini sigara içerken görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sigara içerken görmek gamsız bir hayat süreceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında zorla sigara içmek ortamın bir hayli gerileceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir