AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet dolusu gül görmek

Kahve falında sepet dolusu gül görmek

Kahve falında sepet dolusu gül görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında sepet dolusu gül gördüyseniz:

  • Bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında sepet dolusu kiraz görmek mutlu ve huzurlu olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye yorulur.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek zinde kalacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu çilek görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir