AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade almak

Kahve falında seccade almak

Kahve falında seccade almak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevindirici şeyler duymaya alamet eder.

Kahve falında seccade almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında birine seccade vermek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işarettir.

Kahve falında seccadede uyumak kazancında bereketin artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi seccade görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında seccade vermek dertlerinin şifasını bulacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında seccade üzerinde uyumak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi seccade görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalettir.

Kahve falında seccade katlamak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeyi ters görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir