AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok seccade görmek

Kahve falında çok seccade görmek

Kahve falında çok seccade görmek para sahibi olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok seccade gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında seccade katlamak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında yarım seccade görmek zarar edeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkanmış seccade görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seccade almak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan seccade görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi seccade görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü seccade görmek fakirliğinin biteceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane seccade görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir