AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sakallı görmek

Kahve falında siyah sakallı görmek

Kahve falında siyah sakallı görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, başarılarının devamının geleceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında siyah sakallı gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Kahve falında siyah sakal görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini siyah sakallı görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah sakal kadın görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah sakallı adam görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında siyah sakallı görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sakallı dede görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz sakal görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir