AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli ayakkabı görmek

Kahve falında renkli ayakkabı görmek

Kahve falında renkli ayakkabı görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bereketin artacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Kahve falında kırmızı renk ayakkabı görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında krem renk ayakkabı görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında açık renk ayakkabı görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz renk ayakkabı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki renkli ayakkabı görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir