AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki renkli ayakkabı görmek

Kahve falında iki renkli ayakkabı görmek

Kahve falında iki renkli ayakkabı görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, geçim derdi yaşayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayattan her istediğini alacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Kahve falında gümüş renk ayakkabı görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında sarı renk ayakkabı görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gri renk ayakkabı görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında renkli topuklu ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe renk ayakkabı görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir