AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli fare görmek

Kahve falında renkli fare görmek

Kahve falında renkli fare görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli fare gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Kahve falında renkli fareler görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renk fare görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında açık renk fare görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah renk fare görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkte fare görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli fare görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkte fare görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli fare görmek borç ödemeye, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir