AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli fare görmek

Kahve falında yeşil renkli fare görmek

Kahve falında yeşil renkli fare görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renkli fare gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkli fare görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz renkte fare görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu renk fare görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe renkli fare görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli fareler görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, rütbe alacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkte fare görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli fare görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renk fare görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir