AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu renk fare görmek

Kahve falında koyu renk fare görmek

Kahve falında koyu renk fare görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu renk fare gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında koyu renk fare görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu renk gömlek görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek kazancın günden güne artacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu sarı renk görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalettir.

Kahve falında saçını koyu renk görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu renk kedi görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu renk kan görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir