AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü piton yılanı görmek

Kahve falında ölü piton yılanı görmek

Kahve falında ölü piton yılanı görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü piton yılanı gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Kahve falında ölü piton yılanı görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz piton yılanı görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil piton yılanı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde piton yılanı görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı piton yılanı görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı piton yılan görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Kahve falında piton yılan görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil piton yılan görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir