Kahve falında siyah patik görmek

Kahve falında siyah patik görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah patik gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Kahve falında siyah patik görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında siyah bebek patiği görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında örgü patik görmek fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına patik giymek dostlarıyla bir araya geleceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çetik patik görmek kazancının da eksilmeyeceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında mor patik görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bayan patik görmek hedeflerine yaklaşacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patik almak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top