AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah motora binmek

Kahve falında siyah motora binmek

Kahve falında siyah motora binmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah motora binmek gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında siyah motora binmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında motorlu araca binmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz motora binmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı motora binmek kazalara ve belalara yakın duracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine tabir olunur.

Kahve falında motorun arkasına binmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle motora binmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında sürat motoruna binmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, sayılacağına ve sevileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir