AnaSayfa / Genel / Kahve falında motorun arkasına binmek

Kahve falında motorun arkasına binmek

Kahve falında motorun arkasına binmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına inanılır.

Kahve falında motorun arkasına binmek gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Kahve falında motorun arkasına binmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle motora binmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz motora binmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde motora binmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında motorsiklete binmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle motora binmek zenginlik kazanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında siyah motora binmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, doğru kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek barış için adım atacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir