AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah motorsiklete binmek

Kahve falında siyah motorsiklete binmek

Kahve falında siyah motorsiklete binmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında siyah motora binmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı motora binmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle motora binmek zengin için yoksulluğa, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında motorsiklete binmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında deniz motoruna binmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı motora binmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında yarış motoruna binmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir