AnaSayfa / Genel / Kahve falında motorlu araca binmek

Kahve falında motorlu araca binmek

Kahve falında motorlu araca binmek kötü günleri geride bırakacağına, maddi zararın büyük olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında motorlu araca binmek gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında motorlu araca binmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motorlu araç görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir araca binmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında araca binmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lüks araca binmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri araca binmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan araca binmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulur.

Kahve falında motorun arkasına binmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir