AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürat motoruna binmek

Kahve falında sürat motoruna binmek

Kahve falında sürat motoruna binmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına yorulur.

Kahve falında sürat motoruna binmek gördüyseniz:

  • Dinlenmeye daha çok vakit ayırmalısınız.

Kahve falında sürat motoruna binmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında süratli motor kullanmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sürat motoru görmek ekmek ve dünya malı alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürat teknesine binmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sürat yapmak kısmetin kapanacağına, zafer ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Kahve falında sürat teknesi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında süratli gitmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada süratli gitmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir