AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah motor görmek

Kahve falında siyah motor görmek

Kahve falında siyah motor görmek sıhhat kazanacağına, saygı göreceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, yeni bir hayat kurulacağına, ferah bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, şifa göreceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah motor gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında siyah motorsiklete binmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah motora binmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah motor sürmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında siyah motor görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürat motoruna binmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında motorsiklete binmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil motor görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz motoru kullanmak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir