AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil motor görmek

Kahve falında yeşil motor görmek

Kahve falında yeşil motor görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil motor gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında yeşil motor görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle motora binmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motor sürdüğünü görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında motor sürmek kurulu düzenin yıkılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında motora ters binmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında karda motorsiklet sürmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motorunun çalındığını görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında denizde motorla gezmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir