AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynı giyinmek

Kahve falında aynı giyinmek

Kahve falında aynı giyinmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, kazancının tükenmeyeceğine, kudret sahibi olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulur.

Kahve falında aynı giyinmek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında aynı giyinmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kışlık giyinmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünü giyinmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli giyinmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz giyinmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında şık giyindiğini görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerini giyinmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sıkıntı yükleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor giyinmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir