AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünü giyinmek

Kahve falında üstünü giyinmek

Kahve falında üstünü giyinmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Kahve falında üstünü giyinmek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Kahve falında üstünü giyinmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında çok şık giyinmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette giyinmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel giyinmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin açık giyindiğini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında açık giyindiğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında düğün için giyinmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şık giyindiğini görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir