Kahve falında mor giyinmek

Kahve falında mor giyinmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, aile hayatının bozulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalettir.

Kahve falında mor giyinmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında mor giyinmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında klasik giyinmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalettir.

Kahve falında şık giyinmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz giyinmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine inanılır.

Kahve falında birinin güzel giyindiğini görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kat kat giyinmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paspal giyinmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işaret eder.

Kahve falında kat kat giyindiğini görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir