AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mermer görmek

Kahve falında siyah mermer görmek

Kahve falında siyah mermer görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yatırımların heba olacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Kahve falında siyah mermer gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında siyah mermer görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer taşımak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, ün sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mermer heykel görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mermer görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer tezgah görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer almak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermeri kırmak İslami olarak günahlarının artacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir