AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah makam arabası görmek

Kahve falında siyah makam arabası görmek

Kahve falında siyah makam arabası görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin çok açılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında siyah makam arabası gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah makam arabası görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın makam arabasına binmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işaret eder.

Kahve falında makam arabası görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makam arabasına binmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, olaylı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makam sahibi birini görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, elinin darlaşacağına işarettir.

Kahve falında yüksek makamda birini görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında makam mevki görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına tabir olunur.

Kahve falında üst makam görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir