AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah lale görmek

Kahve falında siyah lale görmek

Kahve falında siyah lale görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah lale gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Kahve falında siyah lale görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil lale görmek sevinileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lale tarlası görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek güzel günler geçireceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saksıda lale görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Kahve falında lale çizmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında lale koklamak zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı lale tarlası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, onu darda bırakmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir