Kahve falında siyah kuzu görmek

Kahve falında siyah kuzu görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında siyah kuzu gördüyseniz:

  • Keşifler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, ilerleme büyüme, daha verimli ürünler alma gibi başlıklarda gelişmeler var.

Kahve falında siyah beyaz kuzu görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işarettir.

Kahve falında siyah kuzu görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz kuzu görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kuzuya ot vermek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kuzu aldığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu kesmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu keçi görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında küçük beyaz kuzu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dedikodu edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir