AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kesmek

Kahve falında kuzu kesmek

Kahve falında kuzu kesmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kuzu kesmek gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuzu eti kesmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında kuzu kesmek bereketin ve verimin çoğalacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında kuzuyu kesmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kuzu kesmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kuzu görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunların çabucak halledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun kuzu keçi görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu bulmak cesaretini yeninden toplayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dört kuzu görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir